Weboldal csomagok jógaoktatóknak

A profi weboldal ma már nem luxus! Szeretném, ha minél több jógaoktatónak lehetne honlapja és profi online megjelenése, ezért kidolgoztam nektek kedvezményes, a piaci árhoz képest jóval kedvezőbb árú szolgáltatáscsomagokat.

Az ajánlatok 2020. december 31-ig érvényesek. Havonta maximum 2 jelentkező honlapját tudom elvállalni.

Kérj egyedi ajánlatot!

Kattints a gombra és töltsd ki igényfelmérő űrlapomat. Ez alapján részletes árajánlatot tudok küldeni.

Az igényfelmérés és az ajánlat ingyenes.

Az igényfelmérő kitöltésére a fenti csomagok választása esetén is meg foglak kérni, hogy pontosan lássam, mik az elképzeléseid. Akár most is elkezdheted a kitöltést!

Az általam készített honlapok minden esetben reszponzívak, azaz mobiltelefonon és tableten is jól olvashatóak, kezelhetőek.

Az árak alanyi adó mentesek. Nem tartalmazzák a domain regisztráció és a tárhely költségét, ami éves 10 ezer forint körüli összeg.
A tárhelyszolgáltató kiválasztásában és a regisztrációs folyamatban igény esetén segítséget nyújtok.

Fenti csomagárak tájékoztató jellegűek. Minden esetben felmérem a pontos igényeidet, és azt követően egyedi részletes árajánlatot adok. 

A szöveges, illetve a képes tartalmakról neked kell gondoskodni, de amennyiben igényled, ebben is segítségedre leszek.

Az elkészült honlapot a WordPress tartalomkezelő rendszer segítségével te is könnyedén tudod majd kezelni, de ha valamiben mégis elakadnál, vagy nagyobb módosításra lesz szükséged, természetesen segítségedre leszek.

Ha kiválasztottad valamelyik csomagot, vagy kérdezni szeretnél tőlem, lépj velem kapcsolatba! Ha nem szeretnél a csomag ajánlatokkal élni, csak részben vennéd igénybe valamelyik szolgáltatásom, a honlapomon szereplő árakból is kedvezményt adok!

Zita egy igazi kincs. Öröm volt vele az együttműködés. Türelmes, kedves es jó tanácsokkal lát el. Bíztat, vár és ösztönöz is egyben. A munkája precíz, kiegyensúlyozott es harmonikus. Az eredménySzerintem magáért beszél. Szeretettel ajánlom Nektek, mert csak pozitív eredménye lehet, ha összefogtok! 

Kuti Judit Ágnes

jógaoktató, Jutka Jóga

Tiszta szívemből ajánlom Zitát, mint Virtuális támogatót. Korrekt, pontos és gyors munkát végez, jó ötletei vannak, segít továbbgondolni ha elakadunk az ötletekben, dinamikus és alkalmazkodó, ráérez a megrendelő igényeire. Kreatív, színes egyéniség a munkájában is. Minden alkalommal megelégedetten vettem át a kész munkát. Emberileg is örülök, hogy megismerhettem. Valóban “virtuális” támogató!

Vizbor Margó

jógaoktató, Jóga-Neked Életmód Sziget

Miért válassz engem?

 

Magam is végzett jógaoktató vagyok, és bár nem vált hivatásommá a jógaoktatás, jól ismerem a jóga világát, beszélem a jóga nyelvét. Biztos vagyok benne, hogy meg fogjuk érteni egymást, gördülékenyen tudunk majd kommunikálni. A kizárólag jógaoktatóknak szóló kedvezményes ajánlatokat azért hoztam létre, mert szeretném, ha a jóga minél több emberhez eljutna.

 

Hogyan fogunk együtt dolgozni?

 

 1. – Beszéljünk, tudunk-e együtt dolgozni! Ez még semmibe sem kerül.
 2. – Ha a válasz igen, megbeszéljük a menetrendet, keretfeltételeket, határidőket. Elindítjuk a domain regisztrációt és a tárhely bérlést. Kitaláljuk a honlapod címét.
 3. Kapsz egy igényfelmérő kérdőívet és ha szükséges, szóban is egyeztetünk a részletekről. Ezek alapján részletes árajánlatot adok.
 4. Ha elfogadod az ajánlatot, az igényfelmérés alapján kidolgozom a kért arculati elemeket. Elküldöm a terveket, majd elvégzem az általad kért módosításokat.
 5. –  Elkészíted a honlap tartalmát: szövegek, képek, amiket látni szeretnél. Ezen már korábban is elkezdhetsz dolgozni.
 6. – A kapott tartalmak alapján elkészítem a weblapod, elvégzem a szükséges beállításokat.
 7. – Kiállítom a számlát, és ha beérkezett az összeg, elküldök neked minden elkészült anyagot. Ekkor kapod meg a logód minden szükséges formátumban (jpg, png és vektoros formátumok) és a honlapod karbantartásához szükséges adatokat.
 8. – Megtanítalak, hogyan tudod magad szerkeszteni a weboldalad. Meg foglak kérni, hogy alaposan nézz át mindent és jelezd, ha bármilyen problémát észlelsz. Erre 5 munkanapod lesz.

+1 – Ezt követően is kapcsolatban maradhatunk, szívesen segítek online megjelenésed további fejlesztésében.

Hogyan fogunk együtt dolgozni?

 1.  – Beszéljünk, tudunk-e együtt dolgozni! Ez még semmibe sem kerül.
 2. – Ha a válasz igen, megbeszéljük a menetrendet, keretfeltételeket, határidőket. Elindítjuk a domain regisztrációt és a tárhely bérlést. Kitaláljuk a honlapod címét.
 3. – Kapsz néhány feladatot, át kell gondolnod az igényeid, majd sort kerítünk az egy órás igényfelmérő beszélgetésre.
 4. – A megbeszélés alapján kidolgozom a kettő logóváltozatot és a színpalettákat, arculati betűtípusokat. Ezen kérhetsz egy körben módosítást.
 5. –  Elkészíted a honlap tartalmát: szövegek, képek, amiket látni szeretnél. Ezen már korábban is elkezdhetsz dolgozni.
 6. – A kapott tartalmak alapján elkészítem a weblapod, elvégzem a szükséges beállításokat.
 7. – Kiállítom a számlát, és ha beérkezett az összeg, elküldök neked minden elkészült anyagot. Ekkor kapod meg a logód minden szükséges formátumban (jpg, png és vektoros formátumok) és a honlapod karbantartásához szükséges adatokat.
 8. – Megtanítalak, hogyan tudom magad szerkeszteni a weboldalad. Meg foglak kérni, hogy alaposan nézd át mindent és jelezd, ha bármilyen problémát észlelsz. Erre 5 munkanapod lesz.

+1 – Ezt követően is kapcsolatban maradhatunk, szívesen segítek online megjelenésed további fejlesztésében.

Hasznos-e egy saját weblap?

Megéri ez neked? Miért jó ha van honlapod? Miben nyújt többet egy saját weblap a facebook oldalnál? Olvasd tovább, és megtudod!

Miért jó ha van Facebook oldalad?

 • Gyors és ingyenes
 • Segíti az elköteleződést: közvetlenebb, interaktívabb, könnyű kommunikációt és kapcsolatépítést tesz lehetővé.
 • Építheted vele az imázsodat: A rendszeres bejegyzéseken keresztül a látogatók többet tudhatnak meg rólad, céljaidról – ezáltal hűséget és márkát építesz.

Mik a facebook oldal hiányosságai?

 • Sok a kötöttség: bár valamilyen szinten testre lehet szabni a Facebook-oldalt, ahhoz, hogy valóban a cég imázsát közvetítse, túlságosan kötött.
 • Az oldalad nem a tied: ha a Facebook egyszer megszűnik, vagy fizetős lesz, az rosszul érinti a te oldalad is. A tartalmaidat átvinni máshova nem lesz egyszerű.
 • Nincs mindenki a Facebookon: sokan úgy gondolják, hogy a Facebookon van mindenki ott van. A statisztikák szerint ez nem így van, ráadásul a fiatal felhasználók száma csökken, az idősebbek aránya növekszik.
 • Nehéz áttekinteni: a Facebook nagyon jó arra, hogy kitegyünk egy-egy új információt, azonban a régebbieket nagyon kevesen fogják visszakeresni.
 • Nincs beleszólásod a változásokba: Facebook időnként elég nagy változásokat vezet be, melyek sokszor negatívan befolyásolják a Facebookon lévő vállalkozásokat. A Facebook nemrég úgy változtatta meg az algoritmusát, hogy az egyes oldalak már jóval kevesebb felhasználót érnek el, mint korábban. Ha nem hirdetsz, a követőidnek csak töredékét éred el.
 • Mert egyre nagyobb a média „zaj”: egyre több oldal versenyez a felhasználók figyelméért, azért mert valaki lájkolja az oldalad, nem biztos, hogy látja is a posztjaidat
 • A Facebook beleszólhat, mit teszel fel
 • Nem könnyű keresőoptimalizálni: egy Facebook-oldallal nagyon nehéz bekerülni a Google keresőjébe

Miért jó ha van saját honlapod is?

 • Hitelessé tesz: az érdeklődők már elvárják egy szolgáltatótól, hogy legyen honlapja. Ha van, jobban bíznak benne.
 • Te vagy a főnök: azt raksz fel, amit szeretnél, úgy, ahogy szeretnéd, nem szól bele senki.
 • Segít az üzleted fejlődésében: nagyobb mozgástered van a kommunikáció terén. Több értéket adhatsz az érdeklődőknek.
 • Kevesebbet fog csöngeni a telefonod: sokan szeretnek online tájékozódni. Ha minden infót megadsz, megfelelően strukturálva, akkor kevesebben fognak zaklatni egy-egy gyakran ismételt kérdéssel.

Legyen neked is saját weblapod! Nézz körül és keress meg, ha úgy látod, segítségedre lehetek!